Mijn eigen droom

Eugène Poppe heeft zelf ook een droom. Meer dan één zelfs. Op 20-jarige leeftijd ontstond het verlangen (de droom) om met zijn leven geschiedenis te schrijven voor God. Hij wil dat Nederland na verloop van tijd geestelijk een stukje verandert, omdat hij leeft en meebouwt aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Op 36-jarige leeftijd werd deze droom aangevuld met een andere droom. Bij Eugène ontstond een sterk verlangen om jonge, potentiële geestelijke leiders te helpen hun gaven te ontdekken, die te ontwikkelen en te gebruiken in Gods Koninkrijk. Na zijn 50e is hij hier fulltime mee aan de slag gegaan.  Door persoonlijke coaching en training van individuen en groepen.

Rond zijn 60e ontstond er een nieuwe droom. Een droom om iedereen te helpen om zijn/haar droom, die zijn oorsprong heeft in het hart van God, te verwezenlijken.

Eugène Poppe is bekend als spreker, trainer, gemeenteopbouwwerker en mentor. Hij is betrokken bij de 4e Musketier, waar hij de geestelijke lijn voor de karakterweekenden ontwikkelt.  Daarnaast heeft hij jarenlang deel uitgemaakt van het leidersteam binnen de Baptistengemeente in Veenendaal.
Samen met Henk Stoorvogel schreef hij de boeken ‘Geboren om te vliegen’ en ‘Groeien als een Palm’. Hij is een no-nonsense persoon. Zijn aanpak zou je het beste kunnen omschrijven als inspirerend, duidelijk, confronterend, praktisch en concreet. Hij wordt door zijn mentoranten omschreven als een wijs man met de nodige levenservaring.